Ne maradj le!

Szlogen: Ne maradj le! Design: kék - fehér Általában: A nemaradjle oldalán naponta akár többször változó akciós szállás-ajánlatot találsz különböző kategóriákban, akár 60%-os kedvezménnyel. Gyors, egyszerű, biztonságos, regisztráció nélküli vásárlási lehetőség vár téged. Utazási és wellness kuponok az ország minden szegletében. A szálláshelyekkel kötött megbízási szerződés részét képezi a csomagajánlatokra vonatkozó beválthatósági garancia, melynek lényege, hogy az eladott csomagajánlatokat az adott szálláshely köteles beváltani, ellenkező esetben a vásárlás összegéig köteles kártéríteni a vásárlóinkat. A szállásutalványok beválthatóságára vonatkozó információkat, minden ajánlatban egyedileg a Hasznos információk szürke box-ban tudod elolvasni. Design: Az oldal logója egy kuponnal a kezében siető vekker figura, ami igazán jól passzol a vállalkozás nevéhez. Hasonló egységet és harmóniát figyelhetünk meg az ajánlatok megjelenésében is. Guszta fotókkal illusztrálva, egyértelmű információkkal és könnyen áttekinthető módon tálalva jelennek meg a kedvezményes utazási lehetőségek. Hogyan működik? A megvásárolni kívánt ajánlat mellett lévő 'megveszem' gombra kattintva eljutsz a vásárlás adatlapra. A vásárolni kívánt mennyiséget itt még lehet növelni, vagy csökkenteni. Nincs konkrét időbeli korlát az ajánlatoknál, az ajánlat X mennyiségű kuponra szól és addig él amíg az el nem fogy. Az utalvány átvételének több módja közül is választhatsz:
 • Elektronikus utalvány Csak bankkártyás fizetés mellett választhatod, a fizetés után azonnal megkapod e-mailben a sorszámozott utalványodat és az elektronikus számládat

 • Postai úton előrefizetés után A postás viszi az utalványodat, miután az összeget kifizetted a szálláshely felé.

 • Házhoz szállítás futárral A vásárlástól számított 7 munkanapon belül viszi a futár az utalványodat az általad megadott szállítási címre.

 • Szálláshelyen 7 napon belül 7 napon belül kell kifizetned és átvenned az utalványodat a szálláshelyen, melynek pontos címét a vásárlás után kapott emailben találod.Facebook:  5500 like Fizetési mód:
 • Banki átutalás A vásárlás után emailben megkapod a szálláshely banki adatait, amelyre 7 napon belül kell utalnod a vételárat. Ezután a szálláshely küldi az utalványodat postai úton.

 • Üdülési csekk A vásárlás után emailben megkapod a szálláshely címét, amelyre 7 napon belül kell elküldened, vagy elvinned az üdülési csekkjeidet. Ezután kapod meg utalványodat postán vagy személyesen.

 • Készpénz A vásárlás után emailben megkapod a szálláshely címét, ahol 7 napon belül kell kifizetned az utalványodat.

 • Futárnak készpénz A vásárlástól számított 7 munkanapon belül viszi a futár az utalványodat az általad megadott szállítási címre, akinek készpénzben kell fizetned.  Ügyfélszolgálat:
 • Székhely: 9400 Sopron, Bajnok utca 5. II/11

 • Telefonszám,faxszám :+36/70-633-77-77, +36/99-505-206

 • E-mail cím: ugyfelszolgalat@nemaradjle.hu