Napi sanszJELENLEG NEM ÜZEMEL!Szlogen: Esély, lehetőség... minden napra Design: a kék szín árnyalataiÁltalában: A napisansz.hu oldalon elérhető internetes oldal egy olyan webáruház, amelyen a Tulajdonos az Üzemeltető által huszonnégy órán keresztül különböző termékeket és szolgáltatásokat kínál a Tulajdonost megbízó szerződéses partnerek megbízási szerződései alapján. A kínált termékek és szolgáltatások huszonnégy órán keresztül a pillanatnyilag megjelenített mennyiségben állnak a Vásárló rendelkezésére, amely mennyiség változtatása a Tulajdonost megbízó szerződéses partner joga a hirdetés megjelenésének napján, a vásárlási igények alakulásának figyelembevétele alapján.Design: A napisansz.hu oldala rendkívül egyszerű és könnyen kezelhető felület, mivel csak az aktuális ajánlatokat látjuk a képernyőn. A kedvezmények egytől háromig, változó mennyiségben állnak az idelátogatók rendelkezésére.Hogyan működik? Az oldalon mindig egy napig érvényes akciókat látunk. Az ajánlatok a legtöbb esetben másnap újra felkerülnek további egy napig. A termék vagy szolgáltatás kiválasztása a főoldalon a „Mai akció!” valamelyikének teljes felületére való kattintással történik meg. Ezután a termék- vagy szolgáltatás új ablakban jelenik meg részletes leírással és digitális fotókkal, feltüntetve a termék vagy szolgáltatás eredeti árát, a készleten rendelkezésre álló mennyiségét, a kedvezmény %-ban kifejezett mértékét és az akciós árát. A termék vagy szolgáltatás akciós ára tartalmazza a mindenkori hatályos általános forgalmi adót, valamint a termék postázási díját, illetve szolgáltatás esetében az arra jogosító okirat kézbesítési díját. Egyszerre maximálisan csak 1 darabot vásárolhat a termékből vagy szolgáltatásból!Facebook: 700 like Facebook jelenlétük igen visszafogott. Az akciók minden nap felkerülnek a közösségi portálra, de a kapcsolatépítésre nem fordítanak energiát a jelek szerint.Fizetési mód:
  • Készpénz (futárszolgálat vagy posta alkalmazottjának kézhezvételkor)

  • Készpénz (szolgáltatás igénybevételekor a helyszínen)

  • Üdülési csekk (azon esetben, ha ezt a lehetőséget a Tulajdonost megbízó szerződéses partner a hirdetésében felajánlja)

  • Átutalás (a Tulajdonos CIB 10700189-66397027-51100005 számú bankszámlájára, melyet a Főoldalon a Kapcsolat alatt is megtalál)

  • Bankkártya átutalás (a Tulajdonos a CIB Bank rendszerét használja)Ügyfélszolgálat: Email: kapcsolat@napisansz.hu S.O.S. vészhívó (09.00-19.00): 06 30 511-1130