Zoomout Blog

Dobd le könnyen az ünnepek alatt felszedett kilókat!

Dobd le könnyen az ünnepek alatt felszedett kilókat! Az év első hónapjában mindenki szeretne extra gyorsan megszabadulni a karácsonykor felszedett plussz kilóktól, így a legtöbben drasztikus fogyókúrába kezdenek és kockázatos diétákkal sanyargatják szervezetüket. Sokan nem is gondolnák, hogy ez mennyire veszélyes lehet és hosszútávon egyáltalán nem eredményez megoldást. A hosszútávú eredmény... (tovább)

Hova utazzak a hosszú hétvégén?

Hova utazzak a hosszú hétvégén? Vészesen közeledik a hosszú hétvége és még nem döntöttétek el, hogy hol töltsétek a pihenőnapokat? Íme a TOP 3 hely, ahova érdemes ellátogatni: Egerszalók Egerszalók egy csodás természeti képződményről lett híres, amely a sódomb néven vált ismertté, ami igazából egy 120 négyzetméteres mészkőlerakódás. Ezt a csodás természeti képződményt 410 méter mél... (tovább)

Rovarok STOP!

Már minden vegyszert és rovartót kipróbáltál? A szúnyogok már az agyadra mennek? A csukott ajtó mellett már megsülsz és felfő a fejed? Szerezd be a legpraktikusabb szúnyoghálót és legyenek rovarmentes éjszakáid! A 2 darab mágneses háló tökéletesen véd minden apró betolakodó ellen, ráadásul UV álló és mosható is, szóval bármikor könnyedén kitisztíthatod. A háló ideális otthoni has... (tovább)

Viszlát szőrszálak!

A meleg idő egyenes arányban hozza magával a rövid szoknyákat, toppokat és a villantós rucikat. Mondhatni ez mind szép és jó, ám mi nők gyakran küzdünk a gyorsan növő szőrszálakkal. Borotválás után már 1-2 nap múlva ott virít a durva borosta, a gyanta már hosszabb ideig is kitart, ám gyakran fájdalmas, az epilátorról már ne is beszéljünk. Ha szeretnél fájdalommentesen megszabadulni a zavaró sző... (tovább)

Kezdj el időben nyelvet tanulni!

Vége a sulinak? A diplomádhoz már csak egy nyelvvizsga kell? Szimplán csak szeretnél megtanulni egy új nyelvet? Akkor ne habozz, kezdd el időben, és ne várj senkire és semmire. Van aki szimplán csak nyelvvizsgára vágyik, de van olyan, aki ténylegesen nyelvet szeretne tanulni, önszorgalomból, vagy pusztán kíváncsiságból. Hiszen minél több nyelven beszélünk, annál inkább nyitottabbak tudunk lenni... (tovább)

Szünidei kalandok

Az iskolaszünet elkezdődött, ilyenkor több szülőnek is gondot okoz a gyerek elhelyezése. Nem egyszerű megoldani a 2 és fél hónapot, ezért az anyukák és apukák gyakorta vesznek ki szabadságot, vagy szerveznek táborozási programokat. Azonban sok helyen már így is teltház van, ilyenkor pedig jön a fejtörés, hogyan oldjuk meg, hogy a gyereket lefoglaljuk?! Másrészt pedig a költségek sem mellékesek,... (tovább)

Nyugalom, kényelem és egy kis romantika

Ugye Te sem felejtkeztél meg párodról? Kettőtök kapcsolatáról? Itt nyár, így ideje kikapcsolódni, kizökkenni a szürke hétköznapokból és egy kicsit lazítani, mert mindannyian megérdemeljük. Fantasztikus helyeken pihenhettek, elfelejthetitek a gondokat és egymáséé lehettek arra a pár napra. Ilyenkor a telefont és más elektronikai eszközt is érdemes kikapcsolni, hiszen ez mind zavaró tényezője leh... (tovább)

Grillezésre fel!

A grillezés sokak számára öröm, azonban van, akiknek semmilyen módon nem sikerül megfelelő módon tüzet gyújtani sem. Számukra készültünk, így ebben a bejegyzésben rengeteg hasznos információt megtudhatnak a "bajbajutottak". Direkt grillezés során az ételt közvetlen a faszén felé helyezzük, de ilyenkor arra mindenképpen figyeljünk, hogy a grillrács és a faszén között elegendő hely legyen, hogy a... (tovább)

Centiméterekben mérhető változás

Testsúlyunk, alkatunk miatt bizony sokan kétségbeesünk nyár közeledtével, hiszen lábaink és karjaink előtérbe kerülnek, libbennek a szoknyák, jönnek a csőtoppok és sajnos azok a fránya hurkák és narancsbőrök is látszani fognak. De mindig van megoldás, így most se add fel a dolgokat, ha fogyni szeretnél. Természetesen fontos, hogy hosszú távon megőrizd az akár csak két-három kilós súlycsökk... (tovább)

Tanulj főzni mesterektől!

Manapság többen megyünk úgy férjhez, hogy még főzni sem tudnunk, de ezen senkinek sem érdemes aggódni, hiszen rengeteg helyen elkezdheted az alapoktól a tanulást, vagy akár tovább is képezheted magad. …és azért valljuk be főzni sosem árt tudni. Ha pedig már nincs lehetőséged bárkitől ellesni a fortélyokat, akkor bátran nevezz be egy izgalmas tanfolyamra, ahol nemcsak új ismeretekre, de bar... (tovább)